Бързо отпушване на канали във Варна

Ние от vikvarna.net сме специализирана фирма с изключително богат опит

в основната дейност, която извършаваме – всичко, свързано с канализационните услуги.

Това включва отпушване на канализация във Варна и въобще – редица дейности, свързани с ВиК.

Също така отпушваме мивки, сифони, тоалетни, водосточни тръби. Нашият екип разполага с модерно и необходимо ВиК оборудване за диагностициране и отпушване на проблемните канали и тръби. Проблемът ви ще бъде разрешен в рамките само на няколко часа.

rothenberger r600

Отпушване на канали по домовете

Можем да ви осигурим качествено машинно отпушване на канали. То е много ефектно и става за доста по-кратко време в сравнение с остарелите вече други начини за извършване на тази дейност. Извършваме тази услуга на ниска и достъпна цена, като се съобразяваме с икономическата ситуация, която в момента е в страната.

Причини за запушването на канали

С течение на времето се получава натрупване на косми, което от своя страна води до затлачване. Различните мръсотии, боклуци, твърди предмети, строителни отпадъци и други могат да са причинителите. Недостатъчен наклон на тръбите при техния монтаж или лоша денивелация също могат да причинят запушване.

Други причинители на проблема са некачествен и несъобразен с изискванията монтаж на тръбите за отпадни води, както и по-малък диаметър на тръбите спрямо стандартния такъв.

zapushen kanal prichina
otpushvane banya

Отпушване на канали в домашни условия

Много неудобства се причиняват от запушения канал, тъй като по този начин се забавя оттичането на мръсната вода. Никак не е приятно човек докато се къпе, във ваната или мивката да се образуват неприятни локви с мръсна вода и сапунена пяна, както и различни мърсотии. Става трудно за почистване, когато всичко това засъхне върху мазилката. Когато имате проблеми от подобно естество със запушването на канали, най-добре би било да се свържете незабавно с нашия екип.

Предимства на машинното почистване на канали

Ето кои са предимствата при машинното третиране на канали от нашите специалисти

  • По този начин се пестят много средства за скъпи ремонтни дейности.

  • Проблемът се решава еднократно и за дълъг период от време.

  • Няма да се налага къртенето на настилки и плочки.

  • Ниски цени за отпушването на канали.

  • Бързо и експресно действие.

На нас може да разчитате за Бързо Отпушване на канали във Варна и северното черноморие – Златни пясъци, Кранево, Албена, Св. Св. Константин и Елена и Балчик.

Фирма с дългогодишен опит при запушените канализации от 2011г.

4.7/5 - (188 votes)