Откриване на течове без къртене във Варна

Разполагаме с професионална термокамера FLIR и детектори на TRAMEX & RWS

Фирма с богат опит при откриване & отстраняване на течове

Ние откриваме течовете в банята, чрез употреба на термографска камера, която фиксира скритите течности и ни предоставя пълна информация за мястото на повредата. По този начин нашите специалисти ще извършат по-бързо и точно ремонтната дейност по отстраняване на течовете, преди да е станало прекалено късно. Разбира се, стремим се да предложим най-добрите цени на пазара, за да останете доволни от конкретните оферти и обслужването ни.

Не на последно място напишем, че благодарение на термографския способ, няма да се наложи да къртим стените и пода за откриването на теча. Съвременните технологии са част от нашия арсенал, който ни помага да се справим, с всяка една авария възникнала в баните ви.

откриване на течове варна

Кои сме ние? И какво Ви предлагаме?

Ние сме фирма специализирана професионално в откриване на скрити ВиК течове с термокамера във Варна и района.

Важно е при избора си на фирма за внимавате и да не се доверявате на неопитни „техници“, които ще Ви предложат подобна на услуга на двойно по-ниски цени и когато ги повикате ще Ви кажат различна от предварително уговорената по телефона цена.

Също трябва да изисквате да разполагат с професионална термографска камера + скенер за установяване на влажността.

Какви са нашите възможности?

По всяка вероятност вече сте наясно, че ние като фирма предоставяме съвременни и ефективни ВиК услуги, с чиято помощ се намират различни видове течове и се отстраняват за възможно най-кратко време. Ето и нашите конкретни предложения, от които можете да се възползвате при нужда от диагностика, ремонт на баня и спешно отстраняване на аварии.

  • Откриване на течове в бани

  • Отриване на течове между съседи

  • Откриване на течове от обратни води / канализация

  • Откриване на течове от подово отопление

  • Откриване на течове от открити тераси

  • Откриване на течове от плоски покриви & покривни пространства

  • Откриване на течове от фуги - баня и тераса

  • Откриване на течове от водопровод

На нас може да разчитате за откриване на скрити течове Варна и северното черноморие – Златни пясъци, Кранево, Албена, Св. Св. Константин и Елена и Балчик.

Фирма с дългогодишен опит при откриването и отстраняването на течове от 2011г.

На първо място защото сме първите в града и областта в тази услуга и говорим за РЕАЛЕН опит от 2011 година, което е почти 10 години! За този период сме имали възможност да експериментираме и да научим кое е най-подходящо и най-полезно за клиента. А тази услуга – откриване на теч с термокамера е не просто ефективна, а необходима! Работим с професионални термокамери на FLIR и скенери на TRAMEX. За този период клиентите ни са над 3,000 хиляди – само за откриване на теч, без да включваме и ВиК ремонтите.

В последните години определено се появиха! Лесно могат да бъдат разпознати, сайтовете им са хаотични и предлагат единствено услуга за откриване на теч, анонимни са и НАЙ-важното за вас – доста ЧЕСТО се обръщат към нас в последствие защото не издават необходимите документи изобщо или не в необходимия срок. При нас може да разчитате на автоматично генериран протокол от системата ни, който е актуален да се приложи към застрахователна полица – при наличието на такава, и застрахователите поемат разноските по направените разходи.

Термокамерата е изключително ефективна при проблеми с влага и течове в бани, мухъл, компромитирани фуги и дори при загуба на топлина. Основно клиентите пригятват до нашите услуги при наличие на теч от съсед и/ли наводняват такъв. Какъвто и да е вашият проблем просто се свържете с нас и ще реагираме в рамките на деня, просто защото наистина сме от града и не се налага да пътуваме от съседни населени места!

4.5/5 - (171 votes)