Фирма за монтаж на бойлери по домовете във Варна

Търсите ли опитен и квалифициран специалист за извършване на услугата монтаж на бойлер? Вероятно имате и доста въпроси, като това по какъв начин правилно трябва да се монтира един бойлер, какво включва и, естествено, каква би била цената за подобна услуга. Точно на тези въпроси ще се поостареем да ви дадем отговор.

Какви услуги, свързани с бойлери предлагаме?

Специалистите от нашата фирма предлагат извършването на монтаж и ремонт на електрически бойлер за баня. Извършваме също и монтаж и ремонт на проточни бойлери за мивка. Предлагаме смяна на нагреватели на бойлери, а също и почистване от котлен камък. Извършваме и профилактика на електрически домашни бойлери, както и смяна на нагреватели. Ако имате нужда от извършването на някоя от изредените услуги, без колебание се обърнете към нас.

Нужни действия при монтаж на бойлери

Големият ни опит е показал, че доста често при монтаж на новия бойлер се налага и демонтирането на стария. Имаме не малко случаи, в които наши клиенти за ВИК услуги ни търсят за препоръка за покупката на нов бойлер, за да бъдат сигурни, че ще направят правилен избор за своето семейство. Естествено, това зависи и от бюджета, и нуждите на клиента.

Устройство на бойлерите

Като цяло може да се каже, че електрическите бойлери са прости устройства – студената вода влиза от едната страна на резервоара, а водата се загрява от двойка електро съпротивителни елементи.

Не може да се каже същото обаче и за процеса около самия монтаж. За да успеете успешно да го направите, трябва да разполагате с необходимите инструменти, умения и опит както за ВИК, така и за електрическата му част.

Ето защо това, което ние ви предлагаме, е качествен и бърз монтаж и демонтаж при необходимост на стария бойлер, на всички видове марки, които се предлагат в България.

Необходимо е също така да имате изводи за вода за свързването на бойлера към водопроводната инсталация. Но дори и да не разполагате с такива, няма от какво да се притеснявате. Ние предлагаме и извършването на тази услуга, защото нашата цел е максимално да ви улесним и да ви спестим излишни ангажименти около монтирането на новия бойлер.