Опитни Водопроводчици за Видео инспекция на канали във Варна

Брандът vikvarna.net  предлага услугата видео инспекция на канали. Доверете ни се. Специалистите ще извършат услугата професионално и на достъпна цена.

Кога е необходима видео диагностика на канали?

Видео диагностика на тръбни системи и канали се реализира за установяване на дефекти и на пробойни в каналите. Реализира се с роботизирана видео техника. Извършваме тази услуга и други за град Варна на преференциални цени.

Запушените тръби и канали може да причинят големи щети и проблеми за домакинствата и за другите типове сгради.

Често трябва да бъде извършен прецизен и точен ремонт, а за тази цел е необходима диагностика с добра видимост до сантиметри. Участъците с проблеми в тръбите може да се открият с голяма точност с помощта на камерите за видео диагностика на тръбни трасета с диаметри от ø50 до ø1500.

Техника за извършване на видео диагностика

Фирмата ни разполага с различни камери за диагностика от типа:

Бутаща камера с жило с електронен брояч на метрите за диагностика на vikvarna.net. Услугите се извършват за тръби с разнообразни диаметри между ø 50 и ø 300. Така се предоставя възможност за извършване на преглед без прекъсване за тръби, които са с дължина до петдесет метра.

Разполагаме със съвременна, роботизирана камера, която е дистанционно управляема. Тя е снабдена с електронен брояч за метрите и със зум за диагностициране на тръби между ø100 и ø 1500. Тя разполага с възможност за заснемане без никакви прекъсвания за тръби с дължина до сто метра.

Защо да изберете тази услуга?

С навременна и правилна диагностика на тръбите, каквато ние можем да извършим, ремонтът ще е много по-лесен както за нас, така и за вас! Притежаваме и използваме професионално оборудване. Нашият персонал работи отлично и ще извърши работата във възможно най-кратък срок.

Употребата на съвременна и модерна техника за видео диагностика на канализацията е задължително действие при съмнение за наличие на счупване на каналите, на проникнали корени в каналите или пък едри предмети вътре. Екипът на vikvarna.net  има на свое разположение нова техника да реализира напълно прецизна диагностика на канализационните системи и на каналите. Не се колебайте да ни се доверите, ще останете доволни!